Ansök om bredbandsstöd senast 28 augusti

2023-08-21

Välkommen att skicka in ansökan om bredbandsstöd senast klockan 23.59 den 28 augusti. Du kan få support fram till klockan 17.00 den dagen. Hör av dig med din supportfråga i god tid innan dess så att alla hinner få hjälp.

Nu närmar det sig sista dag att ansöka om bredbandsstöd för år 2023. Efter den 28 augusti klockan 23.59 stänger möjligheten att ansöka. PTS börjar då gå igenom alla ansökningar. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Se frågorna och svaren

Vi vill påminna om att frågorna inklusive svaren som ni har ställt till PTS om stödprogrammet eller villkoren finns i PTS portal. Läs gärna dem. De innehåller viktig information om ansökan och om villkoren för stödet. Du hittar dem under modulen Ansökningar om bredbandsstöd. Klicka sedan på Information inför ansökan.

Där hittar du även alla dokument som du ska läsa inför att du ansöker. 

Det här händer efter den 28 augusti

Efter den 28 augusti kan PTS se ansökningarna och vi påbörjar granskningen. 

Ungefär en vecka efter att ansökningstiden har gått ut kan vi få fram efterlängtad statistik om antal ansökningar och hur dessa fördelar sig bland annat geografiskt och mellan olika typer av aktörer. Då skickar vi ut en webbnyhet och presenterar den data vi har. 

Vartefter samlar vi sedan all data och fakta på samma webbsida på pts.se. Du kan ta del av webbnyheter när vi har nya fakta och data att presentera.

Se tidplanen

Sök bredbandsstöd 2023 – senast 28 augusti | PTS

Prenumerera på PTS webbnyheter