Prenumerera

Här kan du prenumerera på PTS nyheter och dokument.

Vill du prenumerera via e-post fyller du i nedanstående formulär. Du kommer att få ett e-post­meddelande med en länk som du behöver öppna för att aktivera prenumerationen. 

Vill du avsluta din prenumeration kan du göra det här.

Du kan följa PTS på:

I samband med att du påbörjar en prenumeration samtycker du till att PTS hanterar dina personuppgifter. Läs mer nedan.


arrow Så hanterar PTS personuppgifter i samband med prenumeration

Post- och telestyrelsen (PTS) vill informera dig som prenumererar på myndighetens nyheter och dokument hur dina personuppgifter hanteras.

Personuppgifter

Avseende prenumerationer så samlar PTS in e-postadresser.

Syftet med behandlingen

Syftet med behandlingen är att e-postadresserna behövs för att kunna skicka ut exempelvis nyheter och dokument.

Rättslig grund

Behandlingen sker för att PTS ska kunna administrera prenumerationen och skicka ut informationen. Den rättsliga grunden är samtycke.

Dataskyddsomud

PTS är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter. Du kan kontakta PTS dataskyddsombud via e-postadressen dataskyddsombudet@pts.se.

Hantering

Personuppgifter som samlats in för prenumerationer kommer att finnas kvar till dess du meddelar att du vill att de tas bort.

Rättigheter

För att ändra, lägga till eller ta bort uppgifter om dig själv eller invända mot en personuppgiftsbehandling, eller om du vill veta vilka uppgifter som finns sparade om dig (registerutdrag), kan du kontakta PTS.

Offentlighetsprincipen

Eftersom PTS är en statlig myndighet omfattas myndigheten av offentlighetsprincipen. Det innebär att handlingar hos myndigheten, inklusive personuppgifter, kan bli allmänna handlingar som kan komma att lämnas ut till den som begär det. I vissa fall kan dock uppgifter anses vara sekretessbelagda och lämnas därför inte ut.

Läs mer om offentlighetsprincipen på regeringens webbplats 

Vill du inte längre prenumerera på PTS nyheter och dokument? Avprenumerera. 

 

 

Prenumeration

Välj vilka kategorier du vill få nyhetsbrev om. Du kan när som helst avsluta prenumerationen genom att följa avregistrera länken i ett nyhetsbrev.

Valbara kategorier
Du måste välja en kategori!


E-post inställningar
Du måste ange en giltig e-postadress!

Avbeställ loading


Välkommen som prenumerant!

Du kommer snart få ett e-postmeddelande av PTS för att bekräfta din prenumeration. Om du inte får detta kolla i din skräppost-mapp. Du kan när som helst kontakta oss på pts@pts.se eller 08-678 55 00.

Information

Just nu kan vi inte registrera dig som prenumerant. Var god försök senare. Har du frågor - kontakta PTS på e-post: pts@pts.se.