Om webbplatsen

Standarder

Vi har strävat efter att bygga vår webbplats i enlighet med riktlinjerna i Vägledningen 24-timmarswebben. För innehållet använder vi XHTML 1.0 Transitional, presentationen styrs via Cascading Style Sheets (CSS) 2.1.

Webbläsare

Pts.se fungerar i alla vanliga webbläsare som följer ovan nämnda standarder. Information går att läsa även med äldre webbläsare men då utan formgivningen.

Kakor (cookies)

På webbplatsen används kakor.

Ansvarig för PTS webbplats

PTS ledning är ansvarig för att innehållet på PTS webbplats och de e-tjänster som finns på webbplatsen följer de regler som gäller enligt lag.

Har du synpunkter?

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla webbplatsen. Har du synpunkter, tips eller vill fråga om något om PTS webbplats är du välkommen att kontakta oss på info@pts.se.

Planerat underhåll

PTS har servicefönster av IT-infrastrukturen varje onsdag 17.00 – 23.00.

Under servicefönstren kan det förekomma kortare avbrott i våra levererade tjänster såsom, till exempel webbplatser och e-tjänster.

Servicefönster är en del av det löpande underhållsarbetet i syfte att tillhandahålla en IT-miljö med hög tillgänglighet, säkerhet och stabilitet. Då sker uppdateringar och uppgraderingar av servrar och system, nya releaser, teknisk service och liknande arbete.